jouw fotograaf en creatieve partner-in-crime

Hi, ik ben Jorin

Binnenkort zullen we elkaar ontmoeten omdat jullie een fotoshoot bij mij hebben geboekt of erover nadenken om een afspraak te maken!
Super leuk, ik kijk ernaar uit om te zien wie jullie zijn. 
Ik vertel jullie graag iets meer over mezelf zodat jullie al een beetje weten wie straks die mooie foto's mag gaan maken. 

Mijn naam is Jorinda maar eigenlijk noemt iedereen mij Jorin! Ik ben 36 jaar en getrouwd met Gerben. Samen hebben wij 3 prachtige dochters: Floortje (9), Emma (7) & Saar (7). Als moeder van drie meiden en met mijn onderwijs achtergrond, gaat het contact met kinderen mij goed af. 
We wonen in Loosdrecht omgeven door bos, heide en water. Er zijn dus genoeg mooie plekjes om te fotograferen. Daar boffen we mee! Ons gezin is heel belangrijk voor mij. Ik ben een familiemens en breng graag tijd met hen door. Naast mijn familie heeft mijn geloof in God ook een grote plek in mijn leven. Ik geniet tijdens mijn werk ook ontzettend van zijn prachtige schepping. 

Ik fotografeer alleen met natuurlijk licht. De foto's blijven daardoor puur en dat past goed bij mijn stijl! Tijdens mijn werk ga ik op zoek naar die spontane glimlach of dromerige blik, iets waaraan jij je kind herkent. 

Mijn missie is om van liefdevolle momenten, eeuwige herinneringen te maken! 

Tot snel! 

Liefs Jorin 


Leuk om kennis te maken!

OVER MIJ

Dennis & lianne

‘Zelfs de kinderen kijken uit naar de fotoshoot met Jorin! Ze maakt er altijd een feestje van! Het zien van het eindresultaat geeft iedere keer weer het ‘wauw’ effect. 
Dit is een vakvrouw die weet wat ze doet!'

"Wauw, wat een prachtig resultaat"

najaar

voorjaar

natuur

stad

extravert

introvert

zonsondergang

zonsopgang

This or that

onze trots!

BOEK NU

 'Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?'

Let's make magic.