Maak je keuze:

Maar waarom kiezen voor mij? 
Deze keuze is heel persoonlijk! Misschien spreken de kleuren jullie aan, de sfeer die de foto's geven of ben je enthousiast geworden van iemand die ik ook heb mogen fotograferen.  Welke reden het ook is; welkom! 
Ieder genre heeft zijn eigen sfeer en iedere shoot is weer verschillend!
De rode draad die jullie hopelijk herkennen is 'Heb elkaar lief & straal!'. 

Bekijk een selectie van mijn eerdere werk

Portfolio

newborn

Info & prijzen

NU BOEKEN

Gefeliciteerd! Jullie verwachten een kindje en willen dit geluk graag voor altijd laten vastleggen! 
Het klinkt cliché maar ze worden zo snel groot! Zeker die eerste weken zijn zo waardevol en bijzonder! Twijfel geen minuut en laat deze mooie periode uit jullie leven vastleggen. Hopelijk worden jullie enthousiast van mijn portfolio en kunnen we elkaar binnenkort ontmoeten! 

Newbornshoot

buiten

Info & prijzen

NU BOEKEN

Familie is voor mij ontzettend kostbaar. 'Maak de mooiste momenten met de allerliefste mensen!'.  Zo is het toch?
 De omgeving geeft een extra dimensie aan de foto en iedereen is vaak meer op zijn gemak! Vooral kinderen vinden het vaak heerlijk om in de natuur te zijn. Ik maak daarom ook graag gebruik van de omgeving.  Ik pas de kleuren en de sfeer aan op het seizoen.
Dat kun je zien in mijn portfolio. Iedere shoot is anders! Dat maakt iedere fotoshoot uniek. 

Buitenshoot

portretten

Info & prijzen

NU BOEKEN

Tijdloos, speciaal en uniek! Ik moet meteen denken aan een liedje dat ik vaak zing met mijn kinderen: 'Je bent bijzonder, je bent een wonder, je bent een hele grote schat!'. Ik wilde zo graag een mooi en tijdloos portret van onze dochters. Super gaaf om op te hangen in de woonkamer, iets om mee te pronken! De portretten die ik maak van kinderen verdienen die plek! 

Portretshoot

Joris 

"Behalve dat het een leuk cadeau was, was het stiekem ook wel een leuke ervaring voor onszelf, we hebben veel gelachen!"

Björn & stefanie

Jorin heeft ons gezinnetje al vaak op de foto gezet en elke keer weer weet ze de perfecte plaatjes te schieten. Ze is een kei in haar vak en nog elke dag kijk ik met trots naar deze prachtige foto's.

josephine

'Wauw, wauw, wauw - super mooie foto's. We zijn er heel erg blij mee! Veel dank voor je werk hier aan, super bijzonder :)'

BOEK NU

 'Veras jouw dierbaren met een herinnering voor altijd!'
Wil jij een fotoshoot cadeau geven? Dat kan! 
Stuur me een mailtje en ik vertel je over de mogelijkheden. 

geef een fotoshoot cadeau!